Medicijnconsult – Apotheek de Witte Pauw – Ermelo

Apotheek de Witte Pauw

Julianalaan 27a 3851RA Ermelo Tel: 0341 49 87 01

Medicijnconsult

Hebt u problemen met uw medicijnen, of wilt u alles graag goed op een rijtje zetten? Vraag dan naar een medicijn consult met uw apotheker. U kunt gewoon naar de apotheek komen en vragen of u een afspraak kunt maken met de apotheker. U kunt ook bellen of e-mailen naar de apotheek voor een afspraak met uw apotheker.

U brengt dan alle medicijnen die u gebruikt mee – dus ook de middelen die u zonder recept (evt. ergens anders) hebt gehaald. De apotheker zorgt dat hij/zij alle gegevens die de apotheek over uw medicijngebruik bij de hand heeft. U kunt uw vragen en problemen met uw medicijngebruik rustig bespreken. Zo nodig neemt de apotheker contact op met de arts die u de medicijnen heeft voorgeschreven. Maar dat gebeurt alleen als u daar toestemming voor geeft.

In de apotheek is een spreekkamer aanwezig. Als u komt praten gaan de deuren van de spreekkamerdicht. Andere mensen in de apotheek kunnen niet horen wat er in de spreekkamer wordt besproken. Als u dat wilt kunt u iemand meenemen in de spreekkamer, zoals uw partner of een familielid. Wanneer u niet in staat bent naar de apotheek te gaan, dan kan de apotheker ook bij u op huisbezoek komen.

NB: Uw afspraak dient nog bevestigd te worden!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum
--
Meest geschikte tijd
Verzekeringsnummer
Opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord